ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА

Поръчай
Candle

КАК ДА ПОЛУЧА КНИГА ?

Благодарим Ви, че искате да поръчате нашата книга и да помогнете за Каузата на Фондация ‘‘За нашите деца‘‘ ! Стойността от 25 лева се плаща директно към Фондация и 100% от нея отиват за нуждите на Българските деца. Поръчката на книгата ни се случва в ТРИ стъпки :

1СТЪПКА ПЪРВА

Ако искате да поръчате копие от книга ни, направете Дарение, не по-малко от 25лв., по-сметката на Фондацията ‚‘‘За нашите деца‘‘ .

Ако искате да поръчате две книги,моля, направете дарение от 50 лева и съответно за всяка следваща бройка по 25лв.

Ако искате едно копие от книгата ни, но желаете да Дарите по-голяма сума от 25лв., моля, отбележете точната сума, която се изпратили, във Формуляра ни по-долу.




2СТЪПКА ВТОРА

Моля, след извършеното от Вас Дарение по сметката на Фондацията '' За нашите деца'', попълнете своя мобилен телефон, за да свържем с Вас и да уточним къде да изпратим книгата ни,като комплимент за Дарението Ви.

Може да напишете телефона си и в случай, че не разбирате как да направите Дарение или пък други неясноти свързани с процеса.Ние ще се свържем с Вас и ще изчистим всички проблеми.

3СТЪПКА ТРЕТА

След като потвърдим, че Дарението е получено по сметката на Фондация, ще подготвим и изпратим поръчката Ви. Може да вземете поръчката си от офиса или адреса, който сте избрали, като трябва да заплатите доставката й. Моля, имайте предвид, че целият процес, от Дарението до получаване на книгата в офис или адрес, може да отнеме до 7 работни дни. Благодарим Ви за разбирането и за Добротата от Вашата постъпка!

СПОДЕЛИ ВЪВ FACEBOOK