Tactus.7

Част 2

Поръчай
Tactus.7 - Част 2

Tactus.7 - Част 2

Разказ с КАУЗА! Прочети го БЕЗПЛАТНО тук!

 

 

Книгата ''Докосване'' е написана и издадена, за да подтикне Читателя към две от най-осмислящите го

постъпки - да Чете и да Дарява!

Може да разберете как да помогнете в края на разказа.

Благодаря Ви ,Читатели!

 

Tactus.7

Явор отключи тихо, събу обувките си, без да пали лампата в антрето, и на пръсти влезе в кабинета си. Не за първи път се случваше да се прибере късно вечер след тежка акция и се движеше в тъмното уверено като прилеп. Случайно бе открил, чe
в такива моменти всеки допълнителен източник на светлина го уморява още повече, затова отиде опипом до бюрото си, свали тежката раница, извади от нея лаптопа, сложи го на плота и включи захранването в контакта. Докато чакаше батерията да се зареди, съблече калните си дрехи, пусна ги на пода (Мария пак щеше да го нахока сутринта) и както си беше по тениска и боксерки, седна да довърши работния ден.
Най-напред прегледа товарителниците и екселските файлове от последните три дни. Бяха изпратили хиляди плодни и медоносни дръвчета до доброволците из цялата страна. Всяко дръвче трябваше да бъде описано – вид и възраст, къде се изпраща, кой отговаря за засаждането му и грижите за него след това. За щастие, студентите на професора се бяха справили отлично с организацията и администрацията. Документите бяха попълнени изрядно. Сега всичко зависеше от смелостта и волята на хората по места.
След това отвори админския панел на приложението. Платформата app.gorata.bg бе най-новият и най-свидният му проект, „неговото трето дете“, както полушеговито казваше Мария.

...

Сподели Остави отзив Поръчай

*СПОДЕЛИ този разказ и ние ще дарим 0,01лв. за Каузата
*Остави мнение за разказа и ние ще дарим 0,10лв. за Каузата
*Поръчай книгата ни и 100% от стойността й ще бъдат дарени за Каузата