ЗА КАУЗАТА

Поръчай

Информация за каузата

Фондация "За Нашите Деца" подкрепя деца в ранна детска възраст - 0-7 г., които са останали без родителска грижа или имат трудности в развитието. Експертният екип на фондацията - психолози, логопеди, рехабилитатори, специалисти в ранното детско развитие, социални работници и детегледачи - оказва безвъзмездна подкрепа за децата. С помощта на дарители фондацията успява да подкрепи над 2200 деца и семейства годишно в София, Пловдив и Пловдивска област.

Част от услугите, които фондация "За Нашите Деца" ръководи са Детска къща - сигурно място за деца от 1-7 г. останали без родителска грижа; Дневен център за деца с трудности в развитието, в който децата развиват своите умения и се социализират, както и Центрове за обществена подкрепа насочени към деца и семейства с различна нужда от подкрепа.

Фондацията не носи отговорност за съдържанието на книгата "Докосване", но изказва своята признателност към автора и всички подкрепили кампанията му в подкрепа на каузата ни - развитие и щастливо детство за най-малките деца в страната.

Както на нашия сайт (https://detebg.org ), така и тук в сайта tactusbook.com периодично ще пускаме официални отчети за събраните пари за нашата Кауза.

Благодарим Ви,Читатели!

Сподели Остави отзив Поръчай